Gereformeerde Kerk

Emmeloord

Login

Tijd met Jezus - Jos Douma

tijd met Jezus - luisteren naar Gods stem
  • De weg van de liefde
    Ga de weg van de ​liefde, zoals ​Christus, die ons heeft liefgehad en zich voor ons gegeven heeft als offer, als een geurige gave voor God. (Efeziërs 5:2)

    Je bent op weg, samen met Mij. Dat is waar je naar verlangt: onderweg zijn in Mijn koninkrijk. Ga je weg met hart en ziel, ook vandaag, bij alles wat er op je af komt. En laat het de weg van de liefde zijn. Dat is wat Ik van je vraag: het hoogste, het beste, het mooiste is het om de weg van de liefde te gaan zoals Mijn Zoon dat heeft gedaan. Hij heeft jou liefgehad net zoals Ik jou liefheb. Hij heeft Zichzelf gegeven voor jou, als een geurige gave voor Mij. Zoals Jezus de weg van de liefde ging, zo vraag Ik jou vandaag die weg te gaan.

    Ga de weg van de liefde, zoals Christus.

    lees meditatie op tijdmetjezus.nl >

Facebook cover TGS

 

 

Pearl Jozefzoon en Sterre Koning op De Deel

 

In het weekend van 19 en 20 oktober doet The God Story Emmeloord aan. Dit multimedia evenement trekt door Nederland en Europa met een krachtig Verhaal van geloof, hoop en liefde.

 

In een grote tent op De Deel wordt vrijdag 19 oktober begonnen met een avond voor volwassenen. Pearl Jozefzoon, bekend van The Voice of Holland en andere TV-producties, zal die avond samen met o.a. een speedpainter, een dansgroep en een theaterstuk op het podium staan.

 

Zaterdag 20 oktober komen o.a. Sterre Koning (bekend van The Voice Kids en Junior Songfestival), een rapper en verschillende stunts voorbij tijdens het evenement speciaal voor jongeren.

 

Beide avonden zullen de aanwezigen uitgedaagd worden met een boodschap van Hoop voor hun eigen levens. Aanvangstijd voor beide avonden is 20.00 uur. De toegang is gratis.

 

Meer info op Facebook of Instagram van The God Story.